Γιορτή αποφοίτησης 2023

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας προσκαλούμε στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους που θα γίνει στον αύλειο χώρο των σχολείων την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στις 19:00. Την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα το πρωί και οι μαθητές/-τριες θα έρθουν στα σχολεία το απόγευμα στις 18:30.

Για την εκτέλεση των αθλητικών δραστηριοτήτων τα παιδιά θα πρέπει να έχουν την εξής ενδυμασία: μπλουζάκια με κόκκινο φόντο-απόχρωση (Α΄τάξη), με πράσινο φόντο-απόχρωση (Β΄τάξη), με κίτρινο φόντο-απόχρωση (Γ΄τάξη), με γαλάζιο φόντο-απόχρωση (Δ΄τάξη), με μαύρο φόντο-απόχρωση (Ε΄τάξη), με άσπρο φόντο-απόχρωση (ΣΤ΄τάξη) – οι μπλούζες και τα σορτσάκια/κολάν μπορεί να φέρουν ζωγραφιές ή και γράμματα αν δεν υπάρχουν μονόχρωμα – δεν χρειάζεται να προβείτε σε αγορές). Τα κορίτσια να φοράνε σκούρο μπλε ή μαύρο κολάν και τα αγόρια κοντό, σκούρο μπλε ή μαύρο παντελόνι (βερμούδα), εκτός από τα αγόρια της έκτης που θα φοράνε μπλου τζιν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει Έκθεση Βιβλίου και μετά το πέρας των εκδηλώσεων πάρτι με μουσική, χορό και φαγητό για όλους/όλες.